Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT |

Orange banner med Region Syddanmarks logoRegion SyddanmarkAutismecenter Syddanmark


Søg plads

Er du borger eller pårørende?

Hvis du er borger og gerne vil benytte et af Region Syddanmarks sociale tilbud, skal du henvende dig til din bopælskommune.

Er du kommunal sagsbehandler?

Region Syddanmark har én fælles indgang for kommunale sagsbehandlere til de seks centre på socialområdet. Én mailadresse, ét telefonnummer og én anmodningsportal bringer kommunale sagsbehandlere i kontakt med socialområdets matchningsteam, hvorfra der formidles kontakt til det bedst mulige tilbud for borgeren

Søg plads på anmodningsportalen.

I anmodningsportalen udfyldes et digitale anmodningsskema, som efterfølgende automatisk sendes til socialområdets Matchningsteam. Efter modtagelse vurderer teamet i samarbejde med de relevante centre, hvilket tilbud, der bedst tilgodeser jeres henvendelse og borgerens behov.

Tryk her for at komme til anmodningsportalen.

Få hjælp af vores matchningsteam.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med et forløb eller til anmodningsportalen, så kontakt socialområdets Matchningsteam på tlf: 29 20 10 67, eller mail: social.anmodning@rsyd.dk

Flere informationer

de sociale centres hjemmesider, klik her og på Tilbudsportalen, klik her kan du danne dig et overblik over centrenes ydelser med mere.


Senest opdateret den 01-06-2021
Skriv til SocialområdetTilgængelighedserklæring